Seminar engleskog jezika u Sokobanji

OnePictureEnglish.com

Predlažemo Vam da pogledate naše video snimke na internetu i uporedite ih sa video snimcima učenja na klasičan način, da bi ste mogli bolje da procenite kvalitet našeg rada. Naš youtube-kanal OnePictureEnglish http://www.youtube.com/user/PHPkeyboard ima do sada preko milion pregleda i predstavlja najveći kanal za učenje engleskog jezika u Evropi. Biće nam drago da pomognemo da ljudi u Sokobanji, izuzetno efikasno i za kratko vreme reše svoje probleme sa engleskim.

Tehnički detalji Seminara:

Seminar se sastoji iz tri dela.
  • Prvi deo traje dve nedelje (do mesec dana u zavisnosti od polaznika) i polaznici moraju detaljno pregledati naših 11 video snimaka na youtube.com - 7 video snimaka su za totalne početnike i 4 su za napredne polaznike, svih 11 mora da se pregleda.
  • Drugi deo su predavanja koja traju 16 sati (4 dana po 4 sata, dva dana jedne nedelje i dva dana sledeće). Na predavanjima prelazimo detaljno kompletnu gramatiku engleskog jezika na fakultetskom nivou, tehniku za učenje velike količine reči, ključne izraze i situacionu konverzaciju.
  • Treći deo su dve nedelje samostalnog vežbanja polaznika uz najsavremeniji software na sajtu OnePictureEnglish.com i nakon svega toga ko hoće (nije obavezno) organizujemo završni ispit, koji može da se uradi i preko Skype-a.
Žarko Radosavljević
tel: +381 11 3232626
mob: +381 61 2222 430

Prijavljivanje za Seminar engleskog jezika OnePictureEnglish možete obaviti i u prostorijama Kluba - Nemanjina 1, Sokobanja.
http://bkgorski.com/kontaktirajte-nas
http://lnkd.in/d2BxZKv

Sorry, you need to install flash to see this content.