NOVO! Popunite i pošaljite pristupnicu ON-LAJN

Za novu sezonu Biciklistički klub GORSKI uradio je novu pristupnicu za takmičare i članove, koju možete preuzeti, popuniti i poslati odsad i on-lajn (online). Za izradu korišćena je aktuelna pristupnica Biciklističkog saveza Srbije (BSS), koju smo prilagodili internet korisnicima. Popunjavanjem ove pristupnice pomažete rad Kluba. Svaka ispravno popunjena pristupnica biće evidentirana. Pristupnicu možete preuzeti i preko aplikacije Registruj se / Sign Up na zvaničnoj fejsbuk stranici BK GORSKI https://www.facebook.com/bkgorski.
Sve fanove fejsbuk stranice i pratioce na tviteru, kao i ostale prijatelje i ljubitelje pozivamo da izdvoje desetak minuta vremena i pošalju nam popunjenu pristupnicu za 2016. godinu, takođe i da podele dalje ovaj link na društvenim mrežama. Veoma smo zainteresovani za rezultat odziva na ovu našu internet-digitalnu akciju, kojih može biti još ubuduće.

Unapred zahvalni! Sportski pozdrav!


NAPOMENA: ZA ČLANOVE KLUBA OBAVEZNA SU POLJA: Ime i prezime, Mesto, JMBG i Svojeručni potpis (odštampati pristupnicu i potpisati a zatim je poslati mejlom - skeniranu ili fotografisanu; evidentiranu pristupnicu poslaćemo Vam na imejl (e-mail)), ili preuzmite i popunite pristupnicu digitalno, sve uz Acrobat Pro DC https://acrobat.adobe.com/us/en/free-trial-download.html.

Preuzmi pristupnicu, ovde http://wp.me/a2ow6x-sq, ili ispod.