Info sastanak povodom Javnog konkursa za finansiranje programa/projekata u oblasti sporta iz budžeta opštine Sokobanja u 2016.godini

U maloj sali Skupštine opštine Sokobanja, 22. februara 2016. godine, održan je Info sastanak povodom Javnog konkursa za finansiranje programa/projekata u oblasti sporta iz budžeta opštine Sokobanja u 2016. godini, koji je vodio gradonačelnik Dimitrije Lukić. Najveći broj pitanja se odnosio na nove kriterijume i bodovanje, koje je donela početkom meseca Komisija za sprovođenje postupka javnog konkursa za finansiranje potreba u oblasti sporta u opštini Sokobanja. Komisija se nije rukovodila sugestijom Sportskog saveza opštine Sokobanja, već je preuzela pravila o kriterijumima od drugih opština u Srbiji.
Sastanak je trajao sat i po vremena i na njemu su članovi Komisije odgovarali na postavljena pitanja od strane zainteresovanih sportskih radnika.
Novina je, da se od ove godine, u Specijanoj bolnici SOKOBANJA, može obaviti lekarski pregled kod doktora sportske medicine Ivana Nikodijevića. Za sportiste do 14 godina pregled je besplatan, a prijavljivanje za lekarski pregled se obavlja u Sportskom savezu opštine Sokobanja.