Biciklistički put na SVEIMEN

Biciklistički klub GORSKI je bio u Crnoj Gori, od 12. do 15. juna, povodom promocije knjige poezije SVEIMEN našeg pesnika Srđana Lekovića, čiji je izdavač. U piceriji ADAĐO u Baru uspešno je organizovana i veoma dobro posećena i propraćena promocija ove zbirke pesama.
Veoma dobro druženje pesnika i biciklista trajalo je tri dana u Godinju na obali Skadarskog jezera.

Srđan: Iako nisam od onih koje fascinira moderna tehnologija, računari, internet i slično, apsolutno sam ubeđen (i nadasve svestan), da je čovek u današnjem vremenu bez ovih 'pomagala' potpuno, ili makar delimično, slep kod svojih sopstvenih očiju. U nadi da će i ovaj prelepi prikaz koji ste uradili na sajtu biti od koristi da poruka koju nosi Sveimen dopre i do manje obaveštene čitalačke publike, želim BK Gorskom što više pređenih kilometara u ako ne istom a ono sličnom ambijentu i atmosferi koja nas je sve skupa pratila u ovom kratkom trodnevnom druženju koje ću, siguran sam, dugo pamtiti i pominjati, a što se vas tiče, sigurno ste 'na pravom putu' u mnogim segmentima realnog života i zato nikada ne dozvolite da taj vaš točak stane. Pozdrav za BK, a naročito za mlađe članove kluba.

Saznajte više: http://jedro.me/index.php/lekovic-promovisao-sveimen

Appendix: Pesmu SVEIMEN iz istoimene treće zbirke pesama poete Srđana Lekovića recituje glumac Dragiša Simović na promociji u lokalu ADAGGIO u Baru.
https://soundcloud.com/bkgorski/sveimen-srdan-lekovic
Foto: https://instagram.com/p/39rcTttLSJ
https://twitter.com/bkgorski/status/611290019001696256
Album: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.925298277526320.1073741871.139...


Sorry, you need to install flash to see this content.