Biciklističke trke

Prvenstvo Srbije u planinskom biciklizmu 2014

20/7/2014 Ribarska Banja
MTB DRŽAVNO PRVENSTVO
Nenad Miljković (Biciklistički klub GORSKI) je na Državnom prvenstvu, održanom u Ribarskoj Banji, učestvovao u kategoriji Seniori i posle tri kruga nije završio trku. MTB-šampion je i ove godine Bojan Đurđić (Radnički - Kragujevac), devetostruki prvak Srbije u planinskom biciklizmu.

Trofej KONSTANTIN

8/6/2014 Niška Banja
MTB XCO
Nenad Miljković je 8. juna 2014. godine učestvovao u Niškoj Banji, na trci TROFEJ KONSTANTIN, koju je uspešno organizovao Biciklistički klub KONSTANTIN iz Niša.
Neša je doneo mnogo lepih utisaka sa te trke: Da je bilo bolje, ne bi valjalo!

MTB SERBIA OPEN – TROFEJ BEOGRADA

11/5/2014 Košutnjak, BGD
#2 MTB Kup Srbije
BK GORSKI učestvovao je na drugoj trci Kupa Srbije, 11. maja 2014. godine, na Košutnjaku, u Beogradu. Senior Nenad Miljković iz Sokobanje vozio je šest krugova (XCO), ukupno 27 kilometara, u svojoj kategoriji...

Rade Walisellen

4/2014 CH
Triathlon / Marathon
Rade: MTB Schneisingen Rennen - prvi mountain bike race nije bio loš, stigoh 19-i, ali sam po onom blatu dva puta pao. Trka je bila oko 20 - 25 km po kiši.
Walisellen Triatlon nije bio loš. Stigao sam 50. Tačno na sredini u mojoj kategoriji. Evo je slika na bajku.

Trka u čast Petra Prvog Karađorđevića

27/4/2014 Ribarska Banja
#1 MTB Kup Srbije
Tradicionalna Trka u čast Kralja Petra I Karađorđevića održana je danas u Ribarskoj Banji. Ovo je prva trka MTB Kupa Srbije 2014. Takmičari Biciklističkog kluba Gorski, Stefan Miletić i Nenad Miljković, nisu završili trku (DNF)...
Syndicate content