Vesti sa trka

Trofej SOKOBANJA 2015

Trofej SOKOBANJA 2015

Kup Srbije XCO #7
IRONMAN 70.3 Zell am See-Kaprun World Championship

IRONMAN 70.3 Zell am See-Kaprun World Championship

Ironman 70.3
Dreiseenstafette Hüttwilen 2015

Dreiseenstafette Hüttwilen 2015

Triathlon
IM 70.3 Wiesbaden

IM 70.3 Wiesbaden

Ironman 70.3
22. Zytturm Triathlon

22. Zytturm Triathlon

Triathlon
IRONMAN 70.3 Rapperswil Jona

IRONMAN 70.3 Rapperswil Jona

Ironman 70.3
 • Zurich Marathon

  Rade Milenković, naše gore list, proslavio je naš šesti rođendan u Cirihu, uspešno završivši Zurich Marathon, na 303. mestu, u svojoj kategoriji M45, po veoma hladnom i kišovitom vremenu za trku.
 • Dan kluba! Šesti rođendan!!!!!!

  Od kluba smo se provukli između Akva parka i novoizgrađenog kompleksa fudbalskih terena na Podini do Grudonjskih vodenica, vozili i nosili bajkove do Ripaljke, stazom uz gradašničke slapove, obišli izvor i Jezerce, penjali se do Očnog, ritualno prišli ljubavnom kamenu, odmarali na Kalinovici, zalepili blato do Košavskog, gurali bajkove sa tonom blata do Šopura, n
 • Mastersi i kadeti - Tour de Sokobanja 2016

  Biciklistički klub GORSKI, u nedelju, 17. aprila 2016. godine, imao je rekreativnu akciju Tour de Sokobanja, sa mladim nadama sokobanjskog sporta 2014-e i 2015-e godine, Filipom i Aleksom, po predivnim, atraktivnim i planetarno jedinstvenim stazama za planinski biciklizam na planini Ozren, iznad Sokobanje.
 • Trening sa ajronmenom 2016

  Sokobanjski sportista godine i član kluba BK GORSKI, Rade Milenković, obavio je danas rutinski trening u Sokobanji, na početku Sezone 2016. Pretrčao je oko 26 kilometara od Sokobanje do Oštre Čuke, preko Vlasine, Troroge, Košavskog, Kalinovice, Grudnog do kluba, za tri i po sata, uz klupsku mtb-pratnju i podršku.
  Sorry, you need to install flash to see this content.
 • Rekreativna akcija Sveti Roman - Ribarska Banja - Sveti Roman

  Biciklistički klub GORSKI je 10.
 • Drugi sastanak povodom Nacrta predloga za finansiranje sporta iz budžeta opštine Sokobanja

  U prostorijama opštine Sokobanja, 29. marta 2016. godine, u 11 sati, počeo je sastanak sa sokobanjskim sportskim klubovima povodom Nacrta predloga za finansiranje programa/projekata u oblasti sporta iz budžeta opštine Sokobanja u 2016. godini. Sastanak je vodio Dimitrije Lukić, predsednik opštine Sokobanja.
 • SASTANAK POVODOM NACRTA ZA FINANSIRANJE PROGRAMA/PROJEKATA U OBLASTI SPORTA IZ BUDŽETA OPŠTINE SOKOBANJA U 2016. GODINI

  U prostorijama opštine Sokobanja, 23. marta 2016. godine, u 10 sati, održan je sastanak povodom Nacrta predloga za finansiranje programa/projekata u oblasti sporta iz budžeta opštine Sokobanja u 2016. godini. Sastanak je vodio Dimitrije Lukić, predsednik opštine Sokobanja.
 • VRMDŽILA 2016

  BK GORSKI se danas pridružio trećoj planinarskoj akciji VRMDŽILA, koju su ponovo uspešno organizovali PD OŠTRA ČUKA i MZ VRMDŽA.
 • NOVO! Popunite i pošaljite pristupnicu ON-LAJN

  Za novu sezonu Biciklistički klub GORSKI uradio je novu pristupnicu za takmičare i članove, koju možete preuzeti, popuniti i poslati odsad i on-lajn (online). Za izradu korišćena je aktuelna pristupnica Biciklističkog saveza Srbije (BSS), koju smo prilagodili internet korisnicima.
Syndicate content