Vesti sa trka

24. Fruškogorski MTB maraton

24. Fruškogorski MTB maraton

MTB maraton
ZH Marathon

ZH Marathon

Marathon
Trofej SOKOBANJA 2015

Trofej SOKOBANJA 2015

Kup Srbije XCO #7
IRONMAN 70.3 Zell am See-Kaprun World Championship

IRONMAN 70.3 Zell am See-Kaprun World Championship

Ironman 70.3
Dreiseenstafette Hüttwilen 2015

Dreiseenstafette Hüttwilen 2015

Triathlon
IM 70.3 Wiesbaden

IM 70.3 Wiesbaden

Ironman 70.3
 • Sveti Nikola

  Proslavili smo klupsku slavu Sveti Nikola u predivnom ambijentu etno restorana Stara vodenica u Sokobanji.

  https://twitter.com/bkgorski/status/734663906090713088
 • Sokobanjski maraton 2016

  Tradicionalni Sokobanjski maraton održan je šesti put zaredom uprkos svim vremenskim prognozama o velikim padavinama u Sokobanji. Maltene, polovina pretprijavljenih je zbog toga otkazala ovu našu zajedničku vožnju. Međutim, vremenske prilike su bile idealne za ovaj neponovljiv sokobanjski, biciklistički događaj.
  Sorry, you need to install flash to see this content.
 • Sokolova staza - Sokobanjski maraton 2016

  Danas smo vozili stazu Sokobanjskog maratona 2016 iz dva dela.
 • Prva redovna sednica Upravnog odbora Sportskog saveza opštine Sokobanja

  Prva redovna sednica Upravnog odbora Sportskog saveza opštine Sokobanja u 2016. godini održana je danas u velikoj sali Skupštine opštine Sokobanja. Sednica je trajala sat i po vremena. Na ovoj sednici je utvrđena raspodela termina korišćenja školske sale, izveštaj o radu u prvom kvartalu i dogovor o predstojećim aktivnostima Saveza.
 • Halkidiki 2016

  Biciklistički klub GORSKI je od 29. aprila do 2. maja boravio na predivnom Halkidikiju, vozeći se na dva točka drumovima Kasandre i Sitonije, kraj mora i preko gora, uživajući u neverovatnim prolećnim pejzažima egzotičnog grčkog primorja.
  Sorry, you need to install flash to see this content.
 • Zurich Marathon

  Rade Milenković, naše gore list, proslavio je naš šesti rođendan u Cirihu, uspešno završivši Zurich Marathon, na 303. mestu, u svojoj kategoriji M45, po veoma hladnom i kišovitom vremenu za trku.
 • Dan kluba! Šesti rođendan!!!!!!

  Od kluba smo se provukli između Akva parka i novoizgrađenog kompleksa fudbalskih terena na Podini do Grudonjskih vodenica, vozili i nosili bajkove do Ripaljke, stazom uz gradašničke slapove, obišli izvor i Jezerce, penjali se do Očnog, ritualno prišli ljubavnom kamenu, odmarali na Kalinovici, zalepili blato do Košavskog, gurali bajkove sa tonom blata do Šopura, n
 • Mastersi i kadeti - Tour de Sokobanja 2016

  Biciklistički klub GORSKI, u nedelju, 17. aprila 2016. godine, imao je rekreativnu akciju Tour de Sokobanja, sa mladim nadama sokobanjskog sporta 2014-e i 2015-e godine, Filipom i Aleksom, po predivnim, atraktivnim i planetarno jedinstvenim stazama za planinski biciklizam na planini Ozren, iznad Sokobanje.
 • Trening sa ajronmenom 2016

  Sokobanjski sportista godine i član kluba BK GORSKI, Rade Milenković, obavio je danas rutinski trening u Sokobanji, na početku Sezone 2016. Pretrčao je oko 26 kilometara od Sokobanje do Oštre Čuke, preko Vlasine, Troroge, Košavskog, Kalinovice, Grudnog do kluba, za tri i po sata, uz klupsku mtb-pratnju i podršku.
  Sorry, you need to install flash to see this content.
Syndicate content