Vesti sa trka

Prvenstvo Srbije u planinskom biciklizmu 2016

Prvenstvo Srbije u planinskom biciklizmu 2016

Državno prvenstvo
Mavrovski maraton 2016

Mavrovski maraton 2016

MTB Half-Marathon
ELSA Bike Trophy 2016

ELSA Bike Trophy 2016

MTB Marathon
Trofej KONSTANTIN 2016

Trofej KONSTANTIN 2016

Kup Srbije XCO #4
2016 IRONMAN 70.3 Switzerland

2016 IRONMAN 70.3 Switzerland

IRONMAN 70.3
Aquathlon Tesserete 2016

Aquathlon Tesserete 2016

Aquathlon
 • Stöckli-Wil-Bike-Marathon

  Član Biciklističkog kluba GORSKI, Dalibor Đurić, vozio je 21. avgusta 2016. godine tradicionalni Stöckli-Wil-Bike-Marathon u Švajcarskoj. On je ovaj fantastičan, rekreativan mtb maraton od 55 kilometara savladao za 2 sata i 40 minuta.
 • Dan opštine Sokobanja

  Povodom Dana opštine Sokobanja, 21. juna 2016. godine, članu Biciklističkog kluba GORSKI, maratoncu i biciklisti, triatloncu i ajronmenu, Radetu Milenkoviću, dodeljena je POHVALNICA za najboljeg sokobanjskog sportistu u 2015. godini.
 • Dunav 2016

  Biciklistički klub GORSKI je u četvrtak, 9. juna, krenuo na biciklistički put Dunav 2016. Jelena, Saša, Predrag i Aleksandar su vozili 30 kilometara do Aleksinca, a Dejan ih je odbacio kolima do sela Bratinac kod Požarevca. Vozili su još 30 kilometara do Velikog Gradišta.
  Sorry, you need to install flash to see this content.
 • Sedi Breg

  Dan koji nije obećavao...
 • IM 70.3 Rapperswil-Jona 2016

  This time I decided not to push at all and to keep my heart rate down almost during the whole race. Especially in the water at 14.9 deg C. This approach paid off during the last 25 km on the bike and during the last run lap. In the end I felt OK, far away to be totally destroyed as in the past.
 • Niška banja 2016

  U nedelju, 5. juna 2016. godine, BK GORSKI se borio na dva fronta, u Niškoj Banji (MTB Kup Srbije) i u Švajcarskoj (IRONMAN 70.3). Jelena, Aleksandar i Predrag su vozili od Vlasine na Ozrenu do Niške Banje, pa nazad do Sokobanje preko moravskih sela (ukupno 130 km). Predivan dan, novo iskustvo na točkovima i svašta nešto zanimljivo u putovanju.
 • Stazom generalnog sekretara

  Sport Bili našeg malog kluba nam je priuštio zadovoljstvo da spustimo stazu od Vlasine do Resnika. Staza vodi na početku kroz borovu šumu. Vozi se lagano, nekako što duže, da bi se u potpunosti doživeo ceo ambijent šume sa tepihom od borovih iglica. Odmah po izlasku čeka tvrd makadam. Kratki otvoreni pojas do šume samo golica maštu.
 • Oko Bovanskog jezera

  Lagano smo stigli do Trubarevca, ubacili u drugu i započeli avanturu obilaznicom oko Bovanskog jezera. Put je većim delom obrastao. Šuma ga je osvajala. Glave su nam uglavnom bile iznad kormana. Insekti, gušteri, kornjače, žabe, zmije, vlaga, nezgodni useci na putu učinili su ovu vožnju pravom avanturom.
 • Preko Prisada

  Pun gas, u ranim jutarnjim satima, sa povetarcem koji nas je milovao, za časak nas je odveo asfaltom do Aleksinca na burek kod Bata Culeta. Krenuli smo dalje preko Aleksinačkog Bujmira sve do Katuna.
Syndicate content